80 VUOTTA APTEEKKIPALVELUJA MUNKKINIEMESSÄ!
Munkkiniemen apteekki täytti 80 vuotta 17.2.2022.
 
Munkkiniemen apteekki on palveleva lähiapteekki, joka on vuosikymmenten kuluessa kerran vaihtanut sijaintia ja muutaman kerran omistajaa. Apteekki on uudistunut ja kehittänyt palvelujaan asiakkaidensa tarpeiden ja terveydenhuollon sekä viranomaisten vaatimusten myötä ja palvelemme nyt myös verkossa.
 
Sijaitsemme terveysaseman vieressä hyvien kulkuyhteyksien varrella ja apteekin edessä on useita maksuttomia parkkipaikkoja. Tarjoamme ystävällistä ja yksilöllistä palvelua ja uudistamme tuotevalikoimaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Apteekissa on tarjolla myös lääkehoitoa tukevia lisäpalveluita kuten annosjakelu ja lääkityksen arviointipalvelu
 
Tervetuloa asioimaan apteekissamme!

-Apteekkari ja Henkilökunta

 

Tutustu apteekin palveluihin

 

APTEEKIN PALVELUT

Annosjakelupalvelu

Onko käytössäsi paljon lääkkeitä? Haluaisitko ne koneellisesti kerta-annospusseihin pakattuna.

Lue lisää tästä

APTEEKIN PALVELUT

Lääkehoidon arviointi

Lääkehoidon arvionti on apteekkimme tarjoama palvelu, joka edesauttaa turvallisen lääkehoidon toteutumista.

Lue lisää tästä

APTEEKIN PALVELUT

Kosmetologin neuvontapalvelu

Asiantunteva kosmetologimme auttaa sinulle sopivien ihonhoitotuotteiden valinnassa. Kosmetologi on paikalla arkipäivisin. Valikoimastamme löytyy mm. seuraavat kosmetiikkamerkit: Vichy, La Roche Posay, Louis Widmer ja Avène.

APTEEKIN PALVELUT

Apteekkituotteiden kotiinkuljetus

Jos apteekissa asiointi on hankalaa, toimitamme apteekkiostoksesi suoraan kotiin.

Lue lisää tästä

APTEEKIN PALVELUT

Lääkejätteen vastaanotto

Apteekki ottaa kotitalouksilta maksutta vastaan vanhentuneita ja käyttämättömiä lääkkeitä. Kaikki apteekkiin palautetut lääkejätteet toimitetaan vaarallisen jätteen käsittelyyn

Lue lisää tästä

APTEEKIN PALVELUT

Reseptien uusiminen

Välitämme sähköiset reseptinne uusittavaksi omalle terveysasemallenne. Reseptien sähköinen uusimispyyntö koskee pääsääntöisesti säännöllisiä, jatkuvassa käytössä olevia lääkkeitä.

APTEEKIN PALVELUT

Terveydenhuollon varmennekorttien rekisteröinti

Apteekkimme toimii terveydenhuollon varmennekorttien rekisteröintipisteenä. Voit tilata kauttamme uuden varmennekortin vanhentuneen, rikkoutuneen tai kadonneen kortin tilalle tai esimerkiksi nimen tai ammattinimikkeen vaihtuessa.

Lue lisää tästä

APTEEKKIPALVELUT

Asiakaslehti

ApteekkiNyt-asiakaslehtemme on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä, ajankohtaisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita käsittelevä lehti. Lehti jaetaan postin mukana lähialueelle. Ilmainen lehti on myös noudettavissa apteekistamme. Också på svenska!

APTEEKIN PALVELUT

Kanta-asiakkuus

Liity sinäkin Munkkiniemen Apteekin kanta-asiakkaaksi. Liittyminen on maksutonta ja helppoa.

Lue lisää tästä