Ale

SVR SUN SECURE BLUR SPF50+ kasvoille 50 ml

Herkälle iholle. nuorille, aikuisille. Kasvoille.

SUN SECURE: NÄKYMÄTÖNTÄ SUOJAA
UVB + UVA + NÄKYVÄ VALO + INFRAPUNA
Sun Secure -patentti(1): Neljän vuoden tutkimustyön tulos, jonka seurauksena syntyi ideaalinen UV-filttereiden yhdistelmä. Se takaa erittäin korkean aurinkosuojan kunnioittaen samalla vesistöjä.
SUN SECURE Blur SPF50+ tarjoaa erittäin korkean aurinkosuojan taianomaisessa moussemaisessa koostumuksessa!
Aprikoosintuoksuinen mousse sulaa välittömästi iholle ja muuttuu näkymättömäksi. Ihovirheet ja -sävy tasoittuvat, iho tuntuu uskomattoman samettiselta. Erinomainen meikkipohja lisätyllä aurinkosuojalla.
Erittäin vedenkestävä. Hikoilun- ja hankauksenkestävä.
Plus! SUN SECURE Blur SPF50+ kunnioittaa vesistöjä. Biohajoava OCDE 301F menetelmän mukaan. Se on läpäissyt ympäristömyrkyllisyystestit levällä (ISO 10253) ja planktoneilla (ISO 14669). Nämä kaksi lajia kuuluvat eläinplanktoni- ja kasviplanktoniperheisiin, jotka ovat välttämättömiä korallien terveelle kasvulle.
Pakkau
Pakkauskoko:
50 ml
Markkinoija:
Finnish Cosmetics Import Oy
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 21,50 € Normaalihinta 23,90 €
430,00 € / 0.0500
Tiukat koostumuskriteerit, jotka on mukautettu iholle, joka on yliherkkä auringolle. Todistettu teho ihotautilääkäreiden valvonnassa tinkimättä tuotteet käyttömukavuudesta:
Hypoallergeeninen. Ei tuki ihohuokosia.
Erittäin korkea UVA ja UVB-suoja UVsäteilyä vastaan patentoidulla* yhdistelmällä neljästä orgaanisesta, fotostabiilista aurinkosuojafiltteristä, jotka muodostavat fyysisen suojaavan esteen ihon pinnalle:

BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE (UVB- ja UVA-filtteri)
ETHYLHEXYL TRIAZONE (UVB-filtteri)
DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE (UVA-filtteri)
DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE (UVB-filtteri)
SVR-tuotteet eivät sisällä filttereitä, joiden epäillään olevan hormonitoimintaa häiritseviä tai ärsyttäviä iholle tai jotka ovat haitallisia vesistöjen ekosysteemeille.
Biologisesti testattua*** suojaa infrapunalta ja näkyvältä valolta (mukaan lukien sininen valo). Testillä tarkkaillaan tiettyjä merkkiaineita, joilla varmistetaan, että iho on suojattu vaurioilta, jotka aiheutuvat altistumisesta näkyvälle valolle (ml. sinivalo) ja infrapunalle.
Levitä tuotetta kasvoille sopivasti. Levitä kaikille kasvojen alueille ja tasoita ihoon meikinpohjana.
Levitä aamulla ja aina ennen auringolle altistumista. Toista käyttö usein suojan säilyttämiseksi, ainakin joka toinen tunti.
Muista kierrättää tyhjä pakkaus:
Tuubi on 100% kierrätettävä, tarkista paikalliset säädökset.
Pahvilaatikko on kierrätettävä.


Levitä runsaasti ja tasaisesti ennen auringolle altistumista kaikille altistuneille alueille. Käytettävän määrän vähentäminen heikentää merkittävästi suojan tasoa. Aurinkosuojatuote ei koskaan anna täydellistä suojaa. Toista käyttö usein suojan säilyttämiseksi, erityisesti hikoilun, uinnin tai pyyhkekuivaamisen jälkeen. Vältä altistumista auringolle klo 12–16, kun auringonsäteet ovat voimakkaimmat, tai varmista, että käytät suojavaatetusta. Auringossa palanut iho on vaarallinen etenkin lapsille. Käytä ihotyypillesi sopivia aurinkosuojatuotteita. Tämän tuotteen käytön ei pitäisi kannustaa sinua pysymään auringossa pidempään. Pitkäaikainen altistuminen auringolle voi olla vaarallista. Pidä vauvat ja pienet lapset poissa suorasta auringonvalosta. Varmista, että vauvalla on käytössä aina suojavaatetus auringossa ja käytä aurinkosuojaa vain paljaalle iholle.

null

AINESOSAT (SISÄLTÄÄ): AQUA/WATER/EAU, SILICA, ISODODECANE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, DIISOPROPYL ADIPATE, ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BEHENETH-25, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, DIMETHICONE/BIS-ISOBUTYL PPG-20 CROSSPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, 1,2-HEXANEDIOL, NIACINAMIDE, COCO-GLUCOSIDE, SODIUM POLYACRYLATE STARCH, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERIN, TOCOPHEROL, CI 77492 (IRON OXIDES), GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, LECITHIN, CI 15850 (RED 6), LEPIDIUM SATIVUM SPROUT EXTRACT, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE
Ainesosaluettelo saattaa muuttua; Suosittelemme tarkistamaan ostetun tuotteen luettelon.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

50 ml