HEMMOTTELE LÄHEISTÄSI TAI ITSEÄSI IHANALLA LAHJALLA

Lahjan ostaminen voi olla jännittävää ja palkitsevaa, mutta se voi olla myös haastavaa. Haluat löytää jotain täydellistä, jota vastaanottaja arvostaa ja rakastaa, ja samalla pysyä budjetissa ja välttää stressiä. Onneksi lahjan ostamiseen on monia tapoja. Verkkoapteekista tilatessa voit tehdä lahjojen ostamisen helpoksi ja nopeaksi. Voit tehdä ostoksia milloin tahansa ja mistä tahansa, ja tuotteet toimitetaan noutolokerikkoon, postiin tai kotiin.


Tässä muutamia vinkkejä lahjojen ostamiseen verkkoapteekista:
-    Aloita lahjojen miettiminen ajoissa, jotta ehdit tehdä ostoksia rauhassa
-    Mieti, mitä lahjansaavat haluavat ja tarvitsevat
-    Vertaa eri tuotteiden hintoja ja laatua
-    Tilaa tuotteet ajoissa, jotta ne ehtivät perille ennen juhlaa

Verkkoapteekista voi löytää lahjoja niin läheiselle kuin itsellekin. Valikoimassa on laaja valikoima erilaisia tuotteita, joista jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

Lahjaideat terveyteen ja hyvinvointiin
-    vitamiinit ja ravintolisät
-    terveysteknologiaa, kuten verenpainemittarit

Lahjaideat kauneuteen

-    ihonhoitotuotteet

-    hiustenhoitotuotteet

-    ravintolisät ihon, hiusten tai kynsien hyvinvointiin

 

KOSMETIIKKALAHJAIDEAT

Hemmottele läheistäsi tai itseäsi laadukkaalla kosmetiikkalahjalla! Valitse valmis lahjapakkaus tai valitse suosikkisi kosmetiikan huippubrändeiltä.

LAHJAPAKKAUKSET

Apteekistamme löytyy laaja valikoima eri ihonhoitosarjoja. Meiltä löydät mm. ACO:n, Avènen, CeraVen, La Roche-Posayn, SVR:n ja Vichyn tuotteita. Kaikkiin kosmetiikkabrändeihimme pääset tutustumaan täältä.

LAHJAIDEOITA NAISILLE

Valitse naiselle lahja, joka hemmottelee lahjansaajaa ja tekee arjesta ylellisempää: laadukas kasvovoide, tehokas kasvoseerumi tai hemmotteleva hiustenhoitotuote. Ihon, hiusten tai kynsien hyvinvointiin suunnatuista ravintolisistä on iloa vielä pitkään juhlapäivän jälkeenkin.

RAVINTOLISÄT IHON, HIUSTEN TAI KYNSIEN HYVINVOINTIIN

KOSMETIIKKASUOSIKKEJA

HEMMOTTELUA HIUKSILLE

LAHJAIDEOITA MIEHILLE

Yllätä lahjansaaja hyvinvointia tukevilla vitamiineilla ja ravintolisillä tai laadukkailla miesten ihonhoitotuotteilla. Suihkugeelit, deodorantit ja parranhoitotuotteet menevät taatusti käyttöön. Tekniikasta kiinnostuneen miehen toivelahjoihin voisi kuulua vaikkapa korkeatasoinen verenpainemittari tai Omron Tens -kivunlievittäjä.

IHONHOITOTUOTTEITA MIEHILLE

LAHJAIDEOITA MIEHILLE

LAHJAIDEOITA ISOVANHEMMILLE

Lahjan tulisi sopia lahjansaajan tarpeisiin ja tyyliin. Isovanhemmille käytännönläheisiä lahjoja ihonhoitotuotteiden ja vitamiinien lisäksi ovat esimerkiksi lääkeannostelijat.

DOSETTEJA

PERUSVOITEITA

ALLE 10 € LAHJAVINKIT

Etsitkö pientä muistamista läheiselle? Verkkoapteekistamme löytyy lahjaideoita myös pienellä budjetilla!

IHOLLE

MUITA TUOTTEITA

 

ORIONIN KERÄILYKAMPANJA

orionin keräilykampanja

Älä unohda Orionin keräilykampanjaa! Osta kuusi keräilykampanjaan kuuluvaa tuotetta ja valitse haluamasi lahja - itselle tai ystävälle. Keräilyaikaa on 30.6.2024 asti.