SVR CLAIRIAL AMPOULE tehotippa 30 ml

Herkälle iholle. Kaiken tyyppisille pigmenttimuutoksille johtuen auringosta, ikääntymisestä, raskaudesta, epäpuhtauksista ja ihonsävyn epätasaisuuksista. Kasvoille, dekolteelle, käsille. Aikuisille.
Clairial Ampoule korjaa ja vähentää näkyvästi olemassa olevia pigmenttimuutoksia jo kahden viikon* käytön jälkeen samalla, kun se estää ja rajoittaa niiden uusiutumista kolmoisvaikutuksensa avulla: ehkäisee ja vähentää pigmenttimuutoksia ja suojaa saasteilta. Tasoittaa ja kirkastaa ihonsävyä niin vaalealla kuin tummalla iholla.
Kevyt, kosteuttava koostumus imeytyy nopeasti, jättäen silkkisen lopputuloksen!
NOPEITA NÄKYVIÄ TULOKSIA JA KLIINISESTI TODISTETTU TEHO IHOTAUTILÄÄKÄREIDEN VALVONNASSA:
Pigmenttimuutokset
14 päivän jälkeen, pigmenttimuutokset vähenivät 19.6%* ja 90%** käyttäjistä sanoi, että heidän ihonsävynsä oli tasaisempi.
28 päivän jälkeen, 85%** käyttäjistä sanoi, että heidän pigmenttimuutoksensa olivat vähentyneet ja vähemmän näkyvät.
Uudelleen ilmeneminen
94%** käyttäjistä sa
Pakkauskoko:
30 ml
Markkinoija:
Finnish Cosmetics Import Oy
Tuotetta varastossa
44,90 €
1 496,67 € / 0.0300
Aurinko, sininen valo, saasteet ja ihon ikääntyminen voivat häiritä ihon pigmentaatioprosessia (melanogeneesi) laukaisemalla melaniinin ylituotannon. Tämä aiheuttaa vaaleita tai tummia läiskiä. Ihonsävy muuttuu sameaksi ja epätasaiseksi, erilaiset ihovirheet näkyvät paremmin.
SVR INNOVAATIO
Clairial on saanut innoituksensa mekanismista, joka saa kämmenemme ja jalkapohjamme vaaleaksi: Olipa ihonvärimme mikä tahansa, nämä alueet ovat vaaleampi kuin muu keho! Tämä johtuu DDK-1 -proteiinista, joka säätelee melaniinin tuotantoa näissä kehon osissa.
Clairial ydinkoostumus sai alkunsa tämän proteiinin tunnistamisesta.
YHDISTELMÄ ERITTÄIN TEHOKKAITA AKTIIVISIA AINESOSIA KAIKEN TYYPPISILLE PIGMENTTIMUUTOKSILLE
Pigmenttimuutokset: 14% pigmentaatiota vähentävää yhdistettä vaikuttaa melaniinin tuotannon jokaisessa vaiheessa vähentäen kaikkien pigmenttimuutosten kokoa ja voimakkuutta. Se sisältää myös 2% optimoitua C-vitamiinia, joka tuo hehkua ja antaa tasaisen ihonsävyn.
Saastesuoja: Merileväuutteet (ruskea ja vihreä) suojaavat ihoa saasteiden haitallisilta vaikutuksilta ja rajoittavat tulehdusta, joka on vastuussa pigmenttimuutosten ilmaantumisesta ja pahenemisesta.
Ehkäisee pigmenttimuutoksia: Marine micro-organism rajoittaa ja estää pigmenttimuutosten uudelleen ilmaantumista pitkällä aikavälillä.

Tiukat koostumuskriteerit sopivat herkälle iholle. Ei tuki ihohuokosia.
90% luonnollista alkuperää.
Levitä aamuin ja/tai illoin ennen päivittäistä kosteusvoidetta. Kasvoille, dekolteelle ja käsille. Vältä tuotteen joutumista silmiin.
Voit yhdistää tehotipan muiden Clairial-tuotteiden kanssa:
Aamuisin: SPF30 Clairial Day cream päivävoide
Iltaisin: Clairial Night Peel yövoide

Haluatko hehkua lisää? Yhdistä tuote [C20]Biotic-voiteen kanssa.
AINESOSAT (SISÄLTÄÄ): AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, OCTYLDODECANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOPENTYLDIOL, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, ASCOPHYLLUM NODOSUM EXTRACT, BENTONITE, CYSTOSEIRA TAMARISCIFOLIA EXTRACT, ETHYLHEXYL FERULATE, LAMINARIA JAPONICA EXTRACT, PLANKTON EXTRACT, PULLULAN, SCLEROTIUM GUM, DIACETYL BOLDINE, SODIUM HYALURONATE, CAPRYLYL GLYCOL, CELLULOSE GUM, LYSOLECITHIN, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, SILICA, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID
Ainesosaluettelo saattaa muuttua; Suosittelemme tarkistamaan ostetun tuotteen luettelon.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

30 ml