Orionin keräilykampanja apteekeissa jälleen 27.9.2021 - 2.1.2022. Osta kuusi keräilykampanjaan kuuluvaa ja valitse haluamasi lahja - itselle tai ystävälle. Keräilykampanjassa ovat mukana Orionin vähintään 9 euron hintaiset itsehoitotuotteet. Kampanja ei koske lääkkeitä, sv-korvattavia perusvoiteita ja eläintuotteita.

Ostettuasi 6 kampanjatuotetta, voit valita mieluisimman keräilypalkinnon 7 vaihtoehdosta:

1. Marimekon Pieni Unikko -keittiöpyyhkeet, 2 kpl (47 x 70cm, mustavalkoinen)

2. Arabian Uunikokki-vuoka (1,5 l, pyöreä)

3. Arabian Muumimukit, 2 kpl, 0,3 l, "Niiskuneiti" ja yllätysmuki (rajoitettu erä)

4. Orionin tuotteita ja puuvillakassi (Aqualan L 100 g, DeviSol 20 mikrog 100 tabl., Fiilus Arkeen mustikka 30 tabl. ja sebamed Olive Face & Body Wash pesuneste 200 ml)

5. Aineeton lahja: 40 kg sinilevää pois Itämerestä (Orion lahjoittaa puolestasi John Nurmisen Säätiölle)

6. Suplan ääni- ja e-kirjat 2 kk

7. Ruutu+ -katseluoikeus 3 kk

Toimitamme jokaisen keräilykampanjaan kuuluvan tuotteen oston yhteydessä tilauksesi mukana mobiilikeräilykoodin. Mikäli toivot mieluummin pahvista leimakorttia, ilmoitathan siitä lisätietokentässä.

Kun olet kerännyt 6 leimaa tai mobiilikeräilykoodia, voit valita tuotelahjasi. Saat tuotelahjan postitse 6 viikon kuluessa postittamalla leimakortin maksutta Orionille. Mobiilikeräilyssä tuotelahja tilataan osoitteessa orionkeraily.fi. Tuotelahja tulee tilata 17.1.2022 mennessä. HUOM! Et voi yhdistellä mobiilikoodeja ja pahvista keräilykorttia.

Kun tilaat kaikki 6 tuotetta kerralla, saat keräilypalkinnon heti tilauksen mukana! Kerro tilauksen kommenttikentässä, minkä palkinnon valitset.