Vichy Liftactiv Supreme C-vitamiini seerumi 20 ml

LIFTACTIV SUPREME C-VITAMIINISEERUMI madaltaa juonteita sekä tekee ihosta levänneen näköisen ja hehkuvan. Korkeina pitoisuuksina antioksidanttia sisältävä anti-age -seerumi vahvistaa ihon antioksidanttipuolustusta ja tekee ihosta hehkuvan kauniin ja sileän 10 päivässä. Häivyttää juonteita päivittäin käytettynä. Sisältää lisäksi Vichyn vulkaanista lähdevettä ja tehokkaita antioksidantteja, kuten pyknogenolia ja 15 % C-vitamiinia. Hypoallergeeninen. Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.
Pakkauskoko:
20 ml
Markkinoija:
L´Oreal Finland Oy
Tuotetta varastossa
48,90 €
2 445,00 € / 0.0200
Levitä päivittäin puhdistetulle ja kuivalle iholle. Purista applikaattoria kevyesti saadaksesi tarkan annostuksen. Annostele 4-5 tippaa seerumia ja levitä se tasaisesti koko kasvojen alueelle. Kun seerumi on täysin imeytynyt, levitä seuraavaksi Liftactiv Supreme päivä- tai yövoide.

null

AQUA / WATER
ASCORBIC ACID
ALCOHOL DENAT.
DIPROPYLENE GLYCOL
GLYCERIN
LAURETH-23
NEOHESPERIDIN DIHYDROCHALCONE
SODIUM HYDROXIDE
TOCOPHEROL
HYDROLYZED HYALURONIC ACID
PINUS PINASTER BARK/BUD EXTRACT


Ainesosalista saattaa olla muuttunut. Tarkista aina ainesosalista ostamastasi pakkauksesta.
Vältä silmänympärysihoa. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä. Vältä altistumista auringolle. Käytä aurinkovoidetta, jonka SPF = 20. Jos tuote aiheuttaa ärsytystä, harvenna käyttökertoja, ja mikäli ärsytys jatkuu, lopeta tuotteen käyttö ja ota yhteyttä lääkäriin
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

20 ml