Free hyttyskarkoite aerosoli 75 ml

Hajuton suoja hyttysiä ja puutiaisia vastaan.

Valmiste suojaa hyttysiltä ja puutiaisilta. Tuotteella on Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

 

Vaikuttaa jopa 10 h. Tehoaine etyylibutyyliastyyliaminopropionaatti (IR3535), 20%. Kuivumisen jälkeen karkote on hajuton.

Pakkauskoko: 75 ml

 

Pakkauskoko:
75 ml
Markkinoija:
Berner Oy
Tuotetta ei toistaiseksi saatavilla
11,79 €
157,20 € / l
Levitä niukasti ja tasaisen kattavasti paljaalle iholle (vain kasvoihin, käsiin, käsivarsiin, sääriin ja jalkoihin). Annostelumäärä: • Aikuiset: 3 g tai suihkutus n. 1,4–2,3 sekunnin ajan • Lapset: 1,6 g tai suihkutus n. 0,7–1,2 sekunnin ajan • Taaperot: 0,83 g tai suihkutus n. 0,4–0,6 sekunnin ajan Free Karkote Active Aerosol Repellent on tarkoitettu käytettäväksi kesällä, kun hyönteisiä on runsaasti. Levitetään tavallisesti kerran vuorokaudessa ulkoilun, sään ja hyönteisten määrän mukaan. Tuotetta voi tarvittaessa (vaikutuksen heikennyttyä tuntuvasti) levittää uudelleen, mikäli se on sallittua. Ravistettava ennen käyttöä.
Valmiste sopii yli 1-vuotiaille. Aikuisen tulee huolehtia tuotteen levittämisestä alle 11-vuotiaalle lapselle. Älä käytä lasten käsiin. Älä levitä haavoihin, juuri ajellulle tai ärtyneelle iholle. Älä käytä vaatteiden alle jäävään ihoon. Vain ulkoiseen käyttöön. Karkotetta on lisättävä runsaan hikoilun ja uinnin jälkeen. Tuotetta saa lisätä vain aikuisille. Lisää vain vaikutuksen heikennyttyä tuntuvasti ja enintään 10 tunnin kuluessa ensimmäisestä levityskerrasta. Halutessasi levittää tuotetta uudelleen, noudata sallitun vuorokausiannostelun enimmäismääriä: 2 kertaa vuorokaudessa aikuisille ja kerran vuorokaudessa yli 1-vuotiaille lapsille.
75 ml
Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Free hyttyskarkoite aerosoli 75 ml
Arvostelusi