RHINITIX NENÄSUMUTE 10 ML

Rhinitix-nenäsumute toimii rauhoittavana tukihoitona virusten ja bakteerien aiheuttamien nenän limakalvon infektioiden sekä allergisen nuhan hoidossa. Rhinitix-sumutetta voidaan myös käyttää ennaltaehkäisevästi, jos nenän limakalvon infektion riski on suurentunut. Tuotteen aineosat muodostavat nenän limakalvolle suojaavan kalvon, joka vähentää allergeenien, bakteerien ja virusten kuten rino- ja koronavirusten kiinnittymistä, tunkeutumista kudoksiin ja leviämistä. Rhinitix tukee myös ärtyneen limakalvon palautumista ennalleen. Tiksotrooppiset ominaisuudet estävät tuotetta valumasta pois nenän limakalvon pinnalta. Sopii aikuisille ja yli 1-vuotiaille lapsille. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Pakkauskoko:
10 ML
Markkinoija:
Sirowa Finland Ltd Oy
Tuotetta varastossa
14,52 €
1 452,00 € / L

Rhinitix on lääkinnällinen laite, joka toimii rauhoittavana tukihoitona virusten ja bakteerien aiheuttamien nenän limakalvon infektioiden sekä allergisen nuhan hoidossa.

Käyttöön liittyvät suositukset:

  • Suositellaan jo flunssan ja flunssan kaltaisten oireiden alkuvaiheessa.
  • Tukee allergia-, bakteeri- ja virusperäisen nuhan hoitoa.
  • Voidaan käyttää ennaltaehkäisevästi, jos nenän limakalvon infektion riski on suurentunut.

Rhinitix-sumutetta on käytettävä vähintään 3 kertaa vuorokaudessa, yksi annos kumpaankin sieraimeen.

Aikuiset ja yli 1-vuotiaat lapset: 1 annos sierainta kohden 3 kertaa vuorokaudessa. Jos oireet eivät ole lievittyneet 7 päivän kuluttua tai jos olosi huononee, keskustele lääkärin kanssa.

Rhinitix-sumutetta saa käyttää lapsille vain aikuisen valvonnassa.

Rhinitix-sumutetta voi tarvittaessa käyttää myös pidemmän aikaa. Rhinitix ei ole lääkevalmiste. Jos oireet jatkuvat yli 7 päivää, keskustele lääkärin kanssa.

10 ml:n moniannospakkaus, joka sisältää 200 kerta-annosta.

Puhdistettu vesi, soijaöljy, glyseroli, ksylitoli, emulgointiaineet, kappa-karrageeni, fukoidaani, totaroli, tokoferoliasetaatti, natriumsitraattidihydraatti, EDTA:n natriumsuola, siperianpihtaöljy.

Älä käytä Rhinitix-sumutetta:

  • jos pakkaus on vahingoittunut tai pakkaukseen painettu viimeinen käyttöpäivämäärä on mennyt
  • jos sinulla on aiemmin todettu allergia jollekin tuotteen aineosalle
  • jos sinulla on nenäverenvuotoa tai havaittavissa olevia haavoja nenäontelossa
  • jos potilaalle on äskettäin tehty nenäontelon alueen leikkaus tai muu kirurginen toimenpide
  • alle 1-vuotiaille lapsille.

Varo tuotteen joutumista silmiin, korviin tai suun ja nielun limakalvoille. Jos tuotetta on vahingossa joutunut silmään, korvaan tai suuhun, huuhtele huolellisesti kylmällä vedellä.

Veren hyytymistä ehkäisevien ominaisuuksiensa vuoksi fukoidaani saattaa voimistaa veren hyytymistä estävien lääkkeiden, kuten varfariinin ja hepariinin, vaikutusta. Muiden lääkevalmisteiden, lääkinnällisten laitteiden tai nenätippojen käyttöä ei suositella ennen kuin tuotteen käyttämisestä on kulunut vähintään 30 minuuttia.

Tutustu pakkausselosteeseen.

Vaikka ei ole näyttöä siitä, että Rhinitix-sumutteella olisi kielteisiä vaikutuksia raskauden ja imetyksen aikana, Rhinitix-sumutteen käytöstä on keskusteltava lääkärin kanssa.

Rhinitix-sumute on säilytettävä alkuperäisessä pakkauksessaan kuivassa paikassa 15–25°C:n lämpötilassa ja pystyasennossa. Säilytä suojassa auringonvalolta. Ei saa jäätyä. Tuotetta ei saa säilyttää jääkaapissa. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Hävitä pakkaus käytön jälkeen paikallisten määräysten mukaisesti.

10 ml

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:RHINITIX NENÄSUMUTE 10 ML
Arvostelusi