MINISUN VINSKI 10 MIKROG D-VIT. JUNIOR 60 KPL

LIMITED EDITION Minisun Vinski D-vitamiini Junior on hyvän makuinen pehmeä ja pureskeltava lasten D3-vitamiinivalmiste päivittäiseen käyttöön. D-vitamiini on tarpeellinen lasten luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina. Lisäksi D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla. Minisun Vinski sisältää 10 mikrog tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia, on makean mansikan makuinen ja näkymättömyyspulveripullon muotoinen. Se on makeutettu hammasystävällisellä maltitolilla ja sen värit sekä aromit ovat luontaisia. Maidoton, laktoositon, soijaton, hiivaton ja sokeriton.. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

Pakkauskoko:
60 KPL
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Tuotetta varastossa
11,27 €

D-vitamiinivalmiste päivittäisen D-vitamiinin saannin turvaamiseen erityisesti yli 3-vuotiailla lapsilla.

1 kpl päivässä.

Makeutusaine (maltitoli), vesi, liivate (nauta), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), mustaporkkanatiiviste, luontainen aromi (mansikka), D3-vitamiini, pintakäsittelyaine (karnaubavaha). 

Gluteeniton, laktoositon, maidoton. 

Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Ravintolisä: Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.

Ravintolisä.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:MINISUN VINSKI 10 MIKROG D-VIT. JUNIOR 60 KPL
Arvostelusi