Dental Fresh suuvesi koirille 237 ml

Hengitystä raikastava ja suuta desinfioiva liuos koirille ja kissoille

Pakkauskoko:
237 ml
Markkinoija:
Pia Pharma Oy
Tilaustuote, toimitusaika 1-2 arkipäivää
18,92 €
79,83 € / l

Juomaveteen lisättävillä Dental Fresh -suuvesillä on kliinisesti todettu teho lemmikkien suun terveyteen - ne vähentävät plakin ja hammaskiven kertymistä, raikastavat hengitystä ja jopa valkaisevat hampaita. Kaiken tämän Dental Fresh saa aikaan niinkin yksinkertaisella keinolla kuin tuhoamalla suun bakteereja - aina eläimen juodessa. 

Ientulehdus on lemmikkien tavallisimpia sairauksia. Dental Fresh -tuotteet on suunniteltu eläinten omistajien avuksi huolehtimaan osaltaan lemmikkien päivittäisestä suu- ja hammashygieniasta.

Suuveden maku on neutraali, joten eläimet juovat suuvedellä höystetyn veden siinä missä normaalinkin veden. Koska jotkut eläimet ovat kuitenkin nirsoja juomaan, on erityisesti kissoille suunnattu juomavesi vielä höystetty tonnikala-aromilla juomisen varmistamiseksi ja juomiseen rohkaisemiseksi. 

1 teelusikallinen 2 dl:aan juomavettä

1/2 korkillista 1 litraan juomavettä 

1 korkillinen 2 litraan juomavettä

Käytä päivittäin maksimaalisen tehon saavuttamiseksi. Vaihda lemmikin juomavesi uuteen päivittäin. Kissoilla on usein hyödyllistä pitää juomavettä tarjolla useissa juoma-astioissa sellaisissa paikoissa, joissa kissa oleskelee paljon.

Puhdistettu vesi, stabiloitu klooridioksidi (0,14%), natriumbikarbonaatti, kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti,  metyyliparabeeni, tetranatrium-EDTA.

Tuote soveltuu sekä koirille että kissoille. Laimennettava ennen käyttöä. Lue etiketti tarkasti ennen käyttöä.

Huoneenämmössä korkki suljettuna. Säilytä kotieläinten ja lasten ulottumattomissa.

237 ml

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Dental Fresh suuvesi koirille 237 ml
Arvostelusi