ASKINA BARRIER FILM VAAHTOMUOVITIKKARI X5X1 ML

5 aplikaattoria Askina® Barrier Film:n levittämiseen.

Markkinoija:
B. Braun Medical Oy
Tilaustuote, toimitusaika 1-2 arkipäivää
17,49 €

Askina® Barrier Film on steriili haavasideneste, joka muodostaa iholle levitettynä läpinäkyvän kalvon. Kalvo on happea sekä kosteutta hyvin läpäisevä. Tuote ei sisällä alkoholia eikä siten kirvele tai tunnu iholla epämukavalta. Uusintalevityksen aika riippuu puhdistustiheydestä ja haavasiteen vaihdosta. Usein puhdistettavalla iholla tuotetta tarvitsee ehkä levittää päivittäin, mutta harvemmin puhdistettaessa joka toinen tai kolmas päivä.

Askina® Barrier Film on tarkoitettu käytettäväksi ehjälle tai vaurioituneelle iholle. Askina® Barrier Film toimii suojakalvona:

  • kehon eritteiden aiheuttamaa ärsytystä vastaan.
  • herkälle ja hauraalle iholle.
  • liimasidosten alla vähentämään parantuvan kudoksen häiriintymistä.
  • vaurioituneelle iholle.
  • ihorepeämille.
  • suojelemaan haavan ja stooman ympäristöä.
  • pienille viilloille ja repeämille.
  • dreenien ja ulkoisten katetrien kiinnityskohdissa

Puhdista haava steriilillä keittosuolaliuoksella (0,9%) tai asianmukaisella haavanpuhdistusliuoksella, kuten Prontosan®, ja steriileillä pyyhkeillä. Kuivaa iho huolellisesti ennen Askina® Barrier Filmin levittämistä.

Ota pussista levitin ja levitä sielä kalvo tarvittavan kohdan päälle. Anna kalvon kuivua 30 sekuntia. Levitä tarvittaessa lisää, jos jokin kohta ei peittynyt kunnolla. Jos Askina® Barrier Filmiä levitetään kohtaan, jossa on ihopoimuja tai ihopintojen kosketusta, tasoita poimut varovasti kalvon levittämiseksi ja anna kalvon kuivua, ennen kuin päästät ihon rentoutumaan normaaliasentoon.

Askina® Barrier Film voidaan poistaa useimmilla lääkinnällisillä liimanpoistoaineilla ohjeiden mukaan.

5 aplikaattoria Askina® Barrier Film:n levittämiseen.

Ei saa käyttää, jos haavaa ympäröivä iho on infektoitunut tuberkuloosin, syfiliksen ja syvien sieni-infektioiden johdosta, eikä kolmannen asteen palohaavoihin.

Jos infektion merkkejä (lämpö, turvotus, punoitus) ilmenee tai jos ihon kunto heikkenee odottamatta, ota yhteys asianmukaiseen terveydenhuollon ammattilaiseen. Jatka Askina® Barrier Filmin käyttöä, kun tilanne on jälleen normaali.

Askina® Barrier Filmiä ei saa käyttää infektoituneelle iholle.

Ei saa käyttää, jos pakkaus ei ole avaamaton ja ehjä.

Askina® Barrier Film on nestemuotoisena syttyvää. Käytä hyvin tuulettuvalla alueella avotulesta ja sytytyslähteistä loitolla. Pidettävä pois lasten ulottuvilta.

Muiden suojakalvotuotteiden, emulsiovoiteiden, voiteiden tai nesteiden käyttö saattaa heikentää Askina® Barrier Filmin tehoa.

Suojattava suoralta auringonvalolta, säilytetään huoneen lämpötilassa ja liialta kosteudelta suojattuna. Säilytys 5°C > 25°C.